Maksu- ja toimitusehdot

Maksu- ja Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupastamme

Verkkokaupan tuotteita myy COOCOSdsgn. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Toimitusmaksu on 10 euroa ja yli 200 euron tilaukset toimitamme postikuluitta. Toimitusaikamme yleisesti on 5 arkipäivää. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen lisäksi ilmoituksen, kun lähetys on pakattu ja lähetetty varastoltamme. Toimituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta (Posti, DB Schenker tai Matkahuolto).

Palautukset ja vaihdot

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen tai haluat vaihtaa sen toiseen, lähetä kiitos sähköpostia osoitteeseen coocos@coocos.fi. Liitäthän mukaan yhteystietosi: nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä tiedot koskien tuotetta, minkä haluat palauttaa tai vaihtaa ja mihin tuotteeseen haluat sen vaihdettavan.

Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa se. Jos ei toisin ole kanssamme sovittu, vastaat tuotteen palauttajana palautuskustannuksista.

Palautathan tuotteen hyvin pakattuna hyväkuntoisena ja jos mahdollista alkuperäisessä lähetyspakkauksessa. Huolehdithan, että palautuslähetyksestä on maksettu riittävästi. Emme lunasta palautuslähetyksiä, joista ei ole maksettu lähetyskustannuksia.  Jos olet vastaanottanut väärän tai viallisen tuotteen, palautamme lähetyskustannukset. Jos mahdollista, lähetä meille palautuksesi lähetysnumero.

Ellei toisin sovita, palautamme rahat palautetusta tuotteesta samalla tavalla kuin olet maksanut tuotteen. Jos tuotetta on käytetty, tai jos se tai pakkaus on vahingoittunut, pidätämme oikeuden veloittaa tuotteen arvosta vastaamaan syntynyttä vahinkoa.  Emme vastaa hukkuneista paketeista.

Maksutavat

Verkkokauppamme maksuvaihtoehdoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Ostoksesi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla.

  • Yleisimmät luotto- ja pankkikortit
  • Verkkopankin kautta pankkitunnuksillasi
  • Puhelimella MobilePayn tai Siirto -kautta
  • Laskulla tai erämaksulla Collectorin tai Jouston kautta

Maksupalvelumme tarjoaja on Paytrail.

Toimitusaika

Toimitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomen sisällä on normaalisti vain 3 arkipäivää. Emme vastaa Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

Toimitustapa

Voit valita toimituksen joko Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon kautta. Kun lähetys on saapunut lähipostiisi, saat saapumisilmoituksen postista tekstiviestitse tai sähköpostitse. Pakettia noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä.

Toimitustavat:

Kotipaketti (Posti)
Postipaketti (Posti)
Express-paketti (Posti)
International: Priority (Posti)
International: EMS (Posti)
Jakopaketti (Matkahuolto)
Lähi-/Verkkopaketti (Matkahuolto)
Noutopistepaketti (DB Schenker)

Toimitustapojen tarjoaja on Pakettikauppa.